Felvett nevek - Ujlaky, István (Iskolakultúra, 2009)
Vajon mi az, ami Asszurbanapliban és Sztálinban, Irányi Dánielben és Cassius Clay-ben, II. János Pálban és Kádár Jánosban közös? Nos, valamennyien felvett nevet használtak, vagyis karrierjük során nem a szülőktől örökölt, hanem maguk választotta néven szerepeltek.