Néhány EARLI-közeli írásról - Csíkos, Csaba (Iskolakultúra, 2007)
2007. augusztus 28. és szeptember 1. között Budapesten járt az EARLI, a tanítással és tanulással foglalkozó legjelentősebb európai tudományos szervezet. A kétévente megrendezendő soros konferencia Budapesten, az ELTE lágymányosi konferenciaközpontjában volt, amely a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának, az ELTÉ-nek és a Magyar Tudományos Akadémiának közös szervezésében került megrendezésre.