Az iskola időarcai - Kozma, Tamás (Iskolakultúra, 2007)
Meleg Csilla új könyvében is az egészségnevelésről beszél – csakhogy másképpen, más összefüggésekben, mint eddig tette (l. “Egész-ség”. (2000) Új Pedagógiai Szemle, 12. EGÉSZ-SÉG (Lelki egészségvédelem és iskolafejlesztés). (2001) Pécsi Tudományegyetem, Pécs.). Az iskola időarcai ezért – bár a tárgyat ismerni véljük – meglepően új és kihívóan érdekes könyv, nagy léptékű hozzájárulás ahhoz, hogy megértsük a modern nevelésszociológia paradigmaváltását.