Tündérkertünk gyermekversei - Végh, Balázs Béla (Iskolakultúra, 2007)
2004-ben a Hargita Kiadóhivatal erdélyi magyar gyermekverskötetet jelentetett meg Tündérkert címmel Ferenczes István és Fekete Vince társszerkesztésében. Ez a szerencsés helyzet alkalom arra, hogy szót ejtsünk az erdélyi magyar gyermeklíráról, észrevételeket fogalmazzunk meg egyrészt a választott kötetcímmel, másrészt magával az antológiával kapcsolatban.