A roma kultúra virtuális háza - Németh, György (Iskolakultúra, 2007)
Az utóbbi években örvendetes jelenségnek lehetünk a tanúi. Egyre több multimédiás taneszköz jelenik meg iskoláinkban, ezzel új megközelítések, valamint új módszerek kipróbálására, alkalmazására nyújtva lehetőséget.