Kompetencia, tudástranszfer és önszabályozó tanulás – egy informatikus szemével - Varga, Kornél (Iskolakultúra, 2007)
Az Iskolakultúra 2004. decemberi számában megismerkedhettünk a Movelex Oktatóprogrammal. (Varga, 2004) Újabb tanulmányunkban – a program felhasználásának tapasztalataira hivatkozva – azt kívánjuk bemutatni, milyen komoly módszertani segítséget képes nyújtani az informatika az oktatás alapproblémáinak megoldásában.