Éhség, bőség, és moralitás - Singer, Peter (Iskolakultúra, 2007)
A morális ügyek – morális fogalmi sémánk – kezelési módját meg kell változtatni, és ezzel azt az életmódot, amelyet ma magától értetődőnek fogadnak el társadalmunkban.