Kortárs klasszikusok - Asztalos, Éva (Iskolakultúra, 2006)
Sz. Molnár Szilvia munkája tankönyv, mely a középfokú könyves szakképzés számára készült, de haszonnal forgathatja maturandus és mindenki, aki tájékozódni óhajt az ezredforduló irodalmának belső ügyeit illetően.