Történelem alulnézetben : két ’56-os gyereknapló - Németh, György (Iskolakultúra, 2006)
A 2006 nyarán megjelent ’56-os gyereknaplók kínálják a feladatot: a történelemtanításban miképpen lehetne hasznosítani ezeket az új forrásokat?