Pozsonypüspöki iskolatörténete szóban és képekben - B. Mánya, Ágnes (Iskolakultúra, 2006)
Még 1998-ban, illetve 2000-ben látott napvilágot az Adalékok Pozsonypüspöki iskolatörténetéhez című munka első, majd második része a CSEMADOK Pozsonypüspöki Alapszervezetének kiadásában, az utóbbi könyvecske éppen az alapszervezet megalakulásának 50. évfordulója alkalmából.