Magyar cirkusztörténet - Voigt, Vilmos (Iskolakultúra, 2006)
A magyar cirkusztörténeti kutatás mindmáig mostohagyermeke maradt mind a magyar színháztörténetnek, mind a magyar művelődéstörténetnek, így az oktatás sem hasznosíthatja a benne rejlő lehetőségeket.