Az informatika-tudás és a háttérváltozók - Ráduly, Zsolt (Iskolakultúra, 2006)
Tiszavasvári három általános iskolájának hetedik osztályaiban informatika teszt és néhány háttérváltozó felmérésével vizsgáltuk a tantárgy és más adatok összefüggését.