A diszlexiás nyelvtanulók angoltanításának kérdései - Sarkadi, Ágnes (Iskolakultúra, 2006)
A tanulmány összefoglalja a diszlexiás nyelvtanulók leggyakoribb nehézségeit és a leggyakrabban ajánlott tanítási technikákat, továbbá kitér a kérdéssel kapcsolatos fontosabb jogszabályokra is.