Rozsda Endre ornamentális festészete - Krepárt, Melinda (Iskolakultúra, 2006)
„Azt álmodom, hogy olyan világban élek, ahol az idő dimenziójában járhatok, előre, hátra, föl, le; ahol felnőttként járhatok abban az időben, ahol a valóságban gyerek voltam.”