Történész a források forgószelében: Donáth Péter: Tanítóképzők, tanáraik és diákjaik az 1945–1949. évi politikai forgószélben. - Polyák, Zsuzsanna (Iskolakultúra, 2025)
Donáth, P. (2025). Tanítóképzők, tanáraik és diákjaik az 1945–1949. évi politikai forgószélben. Tanulmányok. Trezor Kiadó.