Segédkönyv a reformpedagógia elmélyült és szakszerű elemzéséhez: Czabaji Horváth Attila: Freinet-szótár - Németh, András (Iskolakultúra, 2024)
Czabaji Horváth Attila (2023). Freinet-szótár. Gondolat Kiadó.