A mentorálás és társadalmi támogatás szerepe a reziliencia és iskolai teljesítmény támogatásában - Rusznák, Anett; Pusztai, Gabriella (Iskolakultúra, 2025)
Hafičová, Hedviga; Dubayová, Tatiana; Kovács, Edina; Ceglédi, Tímea; Kaleja, Martin (2020): Mentor and SocialSupportasFactors of Resilience and SchoolSuccess: Analyses of Life Narratives of University StudentsfromMarginalized Roma Communities.Warsaw, Poland: OśrodekWydawniczo-Poligraficzny „SIM” Hanna Bicz.