Az olvasásnépszerűsítés rögös útjain: Szabados Ágnes: KÖNYVnyERŐ - Kozek, Bianka (Iskolakultúra, 2024)
Szabados, Á. (2021, szerk.). KÖNYVnyERŐ, A Ragacs-tengertől a grundon át az egri várig és tovább… Libertine Könyvkiadó.