Felfedeztető kalandtúra az intelligenciák pluriverzumában nemcsak szakavatottaknak: Dezső Renáta Anna: Intelligenciák más-kép(p) - Tódor, Imre (Iskolakultúra, 2023)
Dezső Renáta Anna (2022): Intelligenciák - más-kép(p). Gondolat Kiadó.