Inspirációk hibrid rendszerű tanítási-tanulási folyamatok tervezéséhez: Jõgi Larissa, Leoste Janika, Väät Sirly, Tuul Maire és Lázár Csilla: A hibrid oktatás rugalmas keretrendszere az általános iskola felső tagozatán. Egy jövőképet körvonalazó könyv - Hégető, Katalin; Tankó, Enikő (Iskolakultúra, 2023)
Jõgi, L., Leoste, J., Väät, S., Tuul, M. & Lázár, Cs. (2022, szerk.). A Flexible Framework for Hybrid Lower-Secondary Education. A Vision Book. https://drive.google.com/file/d/1FO4-TpgVJKVGJTbSSaglPTGeYjjuFwJg/view Utolsó letöltés: 2023. 04. 02. Jõgi, L., Leoste, J., Väät, S., Tuul, M. & Lázár, Cs. (2022, szerk.). A hibrid oktatás rugalmas keretrendszere az általános iskola felső tagozatán. Egy jövőképet körvonalazó könyv. https://drive.google.com/file/d/1pFcslMCZZ7ppVd05_H3C5eTFlFgmXR6W/view Utolsó letöltés: 2023. 04. 02. A projekt honlapja: https://free-ed.eu/