Hátrányos helyzetűek a felsőoktatásban : Hegedűs Roland: A kompetenciák, hátrányok, térségek: avagy honnan és hogyan jutnak el a hátrányos helyzetűek a felsőoktatásba? - Motel, Petra Blanka (Iskolakultúra, 2023)
Hegedűs, R. (2020). A kompetenciák, hátrányok, térségek: avagy honnan és hogyan jutnak el a hátrányos helyzetűek a felsőoktatásba? Debreceni Egyetemi Kiadó.