A pedagógus szerepkör régi-új olvasatai: Révész, Judit: A tanítás mint értelmiségi hivatás – Tanulmány a pedagógusok kollektív mobilitási esélyeiről - Tóth, Dalma (Iskolakultúra, 2023)
Révész, J. (2018). A tanítás mint értelmiségi hivatás – Tanulmány a pedagógusok kollektív mobilitási esélyeiről. KKETTK Alapítvány.