A roma/cigány kultúra érték vagy hátrány? Orsós Anna: A romológia alapjai - Lantos, Tünde (Iskolakultúra, 2022)
Orsós Anna (2015, szerk.). A romológia alapjai. PTE BTK Neveléstudományi Intézet, Romológia és Nevelésszociológia Tanszék, Wislocki Henrik Szakkollégium.