A tankönyvi kérdéskör kútfői, avagy dimenziók a dualizmus korából : Molnár-Kovács Zsófia: A tankönyvkutatások dualizmus kori forrásai. Tanulmányok és forrásgyűjtemény. Molnár-Kovács Zsófia: A magyar tankönyvkutatások forrásdimenziói (1867-1918). - Kóger, Yvetta (Iskolakultúra, 2022)
Molnár-Kovács Zsófia (2017). A tankönyvkutatások dualizmus kori forrásai. Tanulmányok és forrásgyűjtemény. Capillatus Kiadó. 452. https://digitalia.lib.pte.hu/hu/pub/molnar-k-zs-a-tankonyvkutatasok-dualizmus-kori-forrasai-capillatus-pecs-2017-5452 Utolsó letöltés: 2022. 05. 12. Molnár-Kovács Zsófia (2019). A magyar tankönyvkutatások forrásdimenziói (1867–1918). Institutio Könyvkiadó. 213. https://digitalia.lib.pte.hu/hu/pub/molnar-k-zs-a-magyar-tankonyvkutatasok-forrasdimenzioi-1867-1918-institutio-pecs-2019-5450 Utolsó letöltés: 2022. 05. 12.