Közép-Európa vonzásában: Az újvidéki Tanulmányok 2021/2. számáról - Németh, Ákos (Iskolakultúra, 2022)
Tanulmányok, 62(2). Az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Kara Magyar Nyelv és Irodalom Tanszékének tudományos folyóirata. DOI: 10.19090/tm.2021.2.