Arany János, Oswald Spengler és a CIA Újvidéken - Czini, Zoltán (Iskolakultúra, 2019)
Az újvidéki Bölcsészettudományi Kar Tanulmányok című kiadványa a Kar keretein belül működő Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék egykori évkönyve, amely 2014 óta félévente megjelenő folyóirattá alakult át.