A képzelet pedagógiája - Dancs, Katinka (Iskolakultúra, 2018)
A Nevelj jedit! A képzelet pedagógiája című kötet egy olyan sorozat része, amely a fantasy és sci-fi univerzumok elemzésén keresztül mutatja be társadalmi jelenségek működését. A sorozat első kötete (A sci-fi politológiája) a kitalált világok politikai folyamatait vette górcső alá, a második rész (Fantasztikus világok) látóköre tágabb volt, és a kitalált politikai rendszerek elemzésén túl számos más társadalmi jelenség működését mutatta be. A Nevelj jedit! továbbhalad az előző kötetek által kijelölt úton, ezúttal a művekben megjelenő pedagógiai nézetek és gyakorlatok elemzésére vállalkozik.