Beszámoló a II. Digitális Zenepedagógiai és Módszertani Konferenciáról - Szabó, Norbert (Iskolakultúra, 2016)
2016. február 2-án, immáron második alkalommal került megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának Fricsay-termében ez a konferencia, amelyben elhangoztak oktatástörténeti, pszichológiai, neveléstudományi, mérésértékelési, módszertani előadások és a pedagógus életpályamodell kihívásait, lehetőségeit áttekintő prezentáció is.