Bírálat az Irodalom 9. kísérleti tankönyvről és a hozzá készült digitális tananyagról - Arató, László (Iskolakultúra, 2016)
Másfél éve habozom e kritika megírását illetően. Azóta ismerem a kilencedikes kísérleti tankönyvet, azóta van kialakult véleményem róla. Akkor miért nem ültem a számítógép elé előbb? Azért, mert teljes joggal lehet elfogultsággal vádolni.