"Az új mediális környezetben a gyerekeknek már nem válaszokra, hanem jól feltett kérdésekre van szükségük..." Beszámoló A média hatása gyermekekre és fiatalokra címmel megrendezett VIII. Nemzetközi Médiakonferenciáról (Balatonalmádi, 2015. szeptember 29. - október 1.)

Main Article Content

Csilla Herzog

Absztrakt

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat VIII. alkalommal rendezte meg Balatonalmádiban A média hatása a gyermekekre és fiatalokra című szakmai tanácskozást. A három nap során a plenáris üléseken és a különböző szekciókban több mint 60 előadást és két érdekes kerekasztal-beszélgetést is hallhattak a jelen lévők. A program megvalósítását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatta.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Herzog, C. (2016). "Az új mediális környezetben a gyerekeknek már nem válaszokra, hanem jól feltett kérdésekre van szükségük." Beszámoló A média hatása gyermekekre és fiatalokra címmel megrendezett VIII. Nemzetközi Médiakonferenciáról (Balatonalmádi, 2015. szeptember 29. - október 1.). Iskolakultúra, 26(1), 110–115. Elérés forrás https://www.iskolakultura.hu/index.php/iskolakultura/article/view/21755
Folyóirat szám
Rovat
Cikkek